Lagerhotel – eksperter i e-handel

Home / Lagerhotel – eksperter i e-handel

Søger I outsourcing af jeres webshop lager? Vi tilbyder komplet lagerlogistik til jeres e-handelsløsning – vi kan klarer det hele, uanset jeres størrelse – og til en god pris!

Brug din tid optimalt og lad os klare driften af din webshop. Vi sørger for lager, logistik, handling og forsendelse af dine varer. På den måde spilder du ikke tiden med at pakke og sende varer, men kan bruge kræfter på jeres forretning.

  • Vi står for lageropbevaring og lagerstyring af jeres webbutik
  • Pluk og pak – vi pakker og sender jeres ordre
  • Track & Trace på alle sendinger
  • IT-styring af lagerbeholdning
  • Høj sikkerhed med TV overvågning og automatisk opkald til alarmcentral

Styr på omkostningerne

Vi tilpasser løbende dit lagerbehov og følger dine aktiviteter – både i højsæsoner og mindre travle perioder. På den måde kan du fokusere på den udadvendte del af din webshop i stedet for at bekymre dig om lagerleje, emballage og størrelsen på dine lagerfaciliteter. Vores system gør det nemt for din online butik at vokse, du skal aldrig tænke på lagerplads og personale til at tage sig af pakning og forsendelse – vi klarer det for dig.

Vil du høre mere?

Har du et spørgsmål til lagerlogistik af din e-handelsløsning, så kontakt straks vores salgsafdeling, hvor en af vores salgskonsulenter er klar til at hjælpe dig. Kontakt os her.