Services

Home / Services

Distribution

Søger I en distributionspartner der kan håndtere jeres faste dag-til-dag levering? Landsdækkende løsning til alle brancher med levering til både virksomheder og private.

Og vi tilbyder meget mere end blot sikker levering! – vi kan også tilbyde indbæring, udpakning og bortanskaffelse af din kundes tilsvarende inventar.

Lagerhotel

Søger I outsourcing af jeres lagerlogistik? Vi tilbyder permanent eller midlertidigt lager til alle erhverv som ønsker professionel lagerstyring og variable lageromkostninger til en god pris!

Vi tilbyder rene, tørre og opvarmede lagerlokaler, centralt placeret i Taastrup og Odense med let adgang, høj sikkerhed, styring af lagerbeholdning og meget mere.

Rute/turkørsel

Søger I en transportpartner, som kan afhente og levere hurtigt og billigt? Hos 3×34 Logistik kan vi tilbyde fast rute- eller turkørsel for alle typer af erhverv – også med levering til private.

Som kunde hos 3×34 Logistik får I mange fordele når I har fast kørselsbehov – f.eks. faste lave priser, højeste prioritet og hurtigt levering.

E-handelsløsninger

Hvis du har webshop, kan 3x34 Logistik hjælpe dig med dit lager. Du kan bruge din tid hvor den er mest værd med drift af din webshop, vi sørger for lager, logistik, handling og forsendelse af dine varer. På den måde spilder du ikke tiden med at pakke og sende varer, men kan bruge kræfter på at forretningsudvikle – det kan der være mange penge i.